dimarts, 7 d’abril del 2015

Passeig per La Real

  • Distància total aprox.: 10 Km
  • Desnivell màxim: 900 m
  • Temps aprox.: 150'
  • Nivell de dificultat: baixa
  • Plànol de la ruta:
Plànol de La Real (google maps)
Per a fer aquesta ruta ens desplacem amb el cotxe fins l'encreuament de Relleu, a 6'5Km de Sella, en la carretera que puja a Tudons. Molt prop d'on són els cartells indicadors trobarem lloc on deixar els vehicles. A continuació seguim, ja a peu, la carretera cap a Tudons durant uns 50 metres, fins trobar un camí asfaltat a ma esquerra que serà el que agafarem per anar a La Real (al plànol el veureu indicat com "Inici del camí La Real").
Aitana
Al poc de començar a caminar veurem a la nostra esquena l'Aitana i, un poc més a la seva dreta, el barranc de Tagarina en el seu esplendor. Si us fixeu un poc, al fons d'aquest barranc veureu com destaca el Colomer de Patarrana i el Penyó Diví
Seguim aquesta pista durant uns 3'5Km i arribarem a uns vinyers que són part de la bodega de vins "Mas de Sella". Les vinyes estan perfectament aliniades tant en separació com en altura i formen a la vista un patró d'allò més curiós. Al poc de rebasar el vinyer veurem un camí de terra a ma esquerra: és ample, com per a permetre el pas d'un cotxe. Agafem aquesta pista i la seguim fins que arribem al mas que agafa el nom de l'alt, La Real.
Vinyers de la bodega "Mas de Sella"
Des d'ací es pot pujar fins el cim seguint una sendera que surt just front a la casa i que en a penes vint minuts ens durà fins un lloc on ja podem veure a l'altra banda de la muntanya: el Puig Campana, Benidorm, l'Aguilar i, allà avall, les terres de conreu de la finca El Serrà.
La tornada la farem pel mateix camí pel que hem arribat.

Hui us suggerisc unes punxadetes i una cerveseta en El Casino de Sella ;-)

Fi de la ruta.

Més fotos de l'excursió:

Vistes des de l'altre costat de La Real

El puig Campana entre la boira

Rètol a la façana del mas

Casa de "La Real" i l'Aitana al fons


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada